Aspergetijd

Asperges worden ook wel het “witte goud”genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes eigengemaakte boerenachterham. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook. De beenham wordt in eigen worstmakerij geproduceerd.
Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld een Pinot Blanc uit de Elsace. Dan pas komt dit “witte goud”goed tot zijn recht.

Eigengemaakte boerenachterham
Uit eigen worstmakerij leveren wij een boerenachterham die uitstekend combineert met asperges. Kwaliteit asperges vragen om ham van grote kwaliteit.

Asperge-beenhamsalade
Een frisse salade die heerlijk smaakt op een toastje of stokbroodje, maar ook lekker om tijdens de lunch te eten als broodbeleg.

Gildenieuws
Vandaag
10.9°C
lichte regen
Wind: wnw 5 m/sec
zaterdag
12°C
zondag
17°C
Vleeskeitje
Bak de keitjes ongeveer in 15 tot 20 minuten gaar, door de hoogte hebben ze wel even de tijd nodig om van binnen gaar te worden. … lees verder »
Gildetrophy
Widget_vleeskeitje_nc
Deze Gildetrophy is t/m 07 mei verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Van dinsdag t/m vrijdag van 12.30 tot 13.30 gesloten.

Wraps met gerookte kip en avocado
Heerlijk gevulde wraps, maar wel lekker snel en eenvoudig! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_17_18_wraps_met_gerookte_kip_en_avocado_2
bereidingstijd 15 min